Palauttaminen

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivän palautusaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita (tuotelaput tulee olla kiinni tuotteessa, ei riitä että tuote- ja hintalaput lähetään irrallisina takaisin). Posti- ja käsittelykuluja ei palauteta takaisin.

Voit myös palauttaa tuotteen myymäläämme. Ota mukaasi tilausvahvistus tai muu tosite, josta ilmenee alkuperäisen kaupan maksutapa.
Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi kahden viikon (14pv) sisällä palautuksen vastaanottamisesta.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja lähetä se palautettavien tuotteiden mukana palautusosoitteeseen. Palautus on veloitukseton.
Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä osoitteeseen info@popken.fi tai puh. 044 753 7754 (ma-pe 10.00–16.00). Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Voit myös vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen. Voit vaihtaa tuotteen yhden kerran veloituksetta/tilaus (Ei koske kotiinkuljetuksia). Tilauksen toiseta vaihdosta perimme Posti/Käsittelykulun 7 €.

Noutamattoman paketin palautuksesta veloitamme 14 € Posti/käsittelykulun.

Tilauksen peruuttamisesta ennen kuin tilaus on lähetetty perimme käsittelykulun 7 €.

Mikäli teillä on kysyttävää vaihtoihin tai palautuksiin liittyvissä asioissa, voitte olla yhteydessä numeroon

Puh. 044 753 7754 (ma-pe 10.00–16.00) tai info@popken.fi
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.