Tilaaminen

Tuotteet tilataan Ulla Popkenin verkkokaupasta osoitteesta www.popken.fi. Halutessasi voit tehdä myös sähköpostilla info@popken.fi

Lähetämme automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostilla asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilauksen yhteydessä asiakas sitoutuu voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Kaikki verkkokaupassamme olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron. Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnan muutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että kaikkia tuotteita on sillä hetkellä saatavilla. Jos asiakkaan tilaamaa tuotetta ei ole saatavilla, olemme yhteydessä asiakkaaseen.

Huomioithan, että tuotteiden alennukset voivat olla erillaiset verkkokaupassa kuin myymälässä!

Maksaminen

Verkkokaupassa tilaus maksetaan ennen tuotteen toimittamista.

Verkkomaksu

Voit maksaa ostoksesi näiden verkkopankkien kautta:

 • Nordea
 • OP - Pohjola
 • Danske Bank
 • Tapiola
 • S - Pankki
 • Ålandsbanken
 • Paikallisosuuspankit
 • Säästöpankit
 • Aktia
 • Handelsbanken
 • Nooa

Asiakas siirtyy verkkokaupastamme ensin maksuvalintasivullemme, jossa näkyvät pankkien ja luottokunnan painikkeet. Sieltä asiakas voi valita oman pankkinsa, jonka jälkeen asiakas ohjataan kirjautumaan omaan verkkopankkiinsa hyväksymään kyseinen maksu. Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Muut maksutavat

 • Visa
 • Visa Electronic

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lorella Oy toimii ainoastaan
tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on
myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Toimitus

Toimitusaika on 3-10 arkipäivää. Emme vastaa verkkokaupasta riippumattomista viivästyksistä toimituksessa.

Toimitustavat

Toimitustapoja on neljä

1. Nouto valitsemastasi Postin toimipisteestä 7 €

2. Nouto Ulla Popken Helsinki myymälästä 0 €

3. Postin tai Matkahuollon Kotiinkuljetus 15 €

4. Nouto Matkahuollon toimipisteestä 7 €

Yli 60€ ostokseen ilmainen toimitus (ei koske kotiinkuljetuksia)!

Huomioithan, kun valitset Nouto myymälästä tuotteet eivät ole heti noudettavissa vaan saat viestin, kun tuotteet voi hakea. Asiakkaalle lähteteään tekstiviesti, kun paketti on haettavissa valitsemastaan myymälästä.

Tilaukset toimittaa Posti Oyj tai Matkahuolto.
Toimituskulut veloitetaan tilauksen yhteydessä.

Postin kotiinkuljetus

Mikäli et halua noutaa pakettia postista, voit valita toimitustavaksi myös Postin kotiinkuljetus -palvelun. Suurissa kaupungeissa Posti toimittaa tuotteet kotiisi arkipäivinä klo 9 - 21 välillä, muille alueille klo 9 - 14.

Posti varmistaa kotiinkuljetuksen ajankohdan puhelimitse (soitto tai tekstiviesti). Tällöin sinun tulee antaa tilaajatietoihin puhelinnumero, josta sinut tavoittaa päivisin.

Tätä Postin kotiinkuljetuspalvelua ei tarjota postinumeroalueilla 22710 - 22950 sekä Suomenlinna 00190.

Palauttaminen

Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. 14 päivän palautusaika alkaa, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikelpoisia tuotteita (tuotelaput tulee olla kiinni tuotteessa, ei riitä että tuote- ja hintalaput lähetään irrallisina takaisin). Posti- ja käsittelykuluja ei palauteta takaisin.

Voit palauttaa tuotteet myös myymälään. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi kahden viikon sisällä palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Täytä paketin mukana tullut palautuslomake ja lähetä se palautettavien tuotteiden mukana palautusosoitteeseen. Palautus on veloitukseton.

Voit myös vaihtaa tuotteen toiseen kokoon tai toiseen tuotteeseen. Voit vaihtaa tuotteen yhden kerran veloituksetta/tilaus (Ei koske kotiinkuljetuksia). Tilauksen toisesta vaihdosta perimme Posti/Käsittelykulun 7 €.

Noutamattoman paketin palautuksesta veloitamme 14 € Posti/käsittelykulun.

Tilauksen peruuttamisesta ennen kun tilaus on lähetetty perimme käsittelykulun 7 €.

Tietosuoja

Ulla Popken sivustolla seurataan yleisellä tasolla sivuston kävijämääriä ja muita normaalien sivuilla käyntien yhteydessä jääviä tilastotietoja. Henkilötietoja kerätään vain erikseen ilmoitettaessa ja ostojen yhteydessä. Ulla Popken menettelee sivustolla kerättävien tietojen käsittelyssä ja rekisteröinnissä Suomen lakien edellyttämällä tavalla.

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterin nimi

Lorella Oy asiakas- ja käyttäjärekisteri

2. Rekisterinpitäjä

Lorella Oy
lorella@lorella.fi

Olavinkatu 2,
00100 Helsinki
Puh. (09) 694 3833

3. Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö

Lorella Oy

Jane Strömberg

Olavinkatu 2, 00100 Helsinki

sähköposti: jane.stromberg@lorella.fi

Puhelin: (09)6943833

4. Rekisterin pitämisen peruste

Henkilö on rekisteröitynyt Lorella.fi sivustolle tai liittynyt kanta-asiakkaaksi Lorellan myymälässä.

5. Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin käyttötarkoituksena on Lorella:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten/ostosten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää Lorella:n toiminnan parantamiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin sekä suoramarkkinointiin.

6. Rekisterin sisältämät tiedot

Yrityksen nimi (vapaaehtoinen)

Etunimi
Sukunimi
Postiosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite
Tiedot tilauksista/ostoksista myymälöissä

Lorella-tili asiakkailla myös sosiaaliturvatunnus.

7. Tietojen luovutus

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Tietoja ei luovuteta tai siirretä luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

8. Tarkastusoikeus

Jokaisella on oikeus saada tietää, mitä häntä koskevia tietoja Lorella.fi:n henkilörekisteriin on talletettu, tai ettei rekisterissä ole häntä koskevia tietoja. Tarkastusoikeutta koskevat yhteydenotot tulee tehdä sähköpostin lorella@lorella.fi kautta tai puhelimitse (09) 694 3833.

Tätä varten hänen tulee ilmoittaa tiedon etsimiseksi tarpeelliset tiedot, sekä todistaa henkilöllisyytensä, sekä luovuttaa allekirjoitettu pyyntö saada nähtäväkseen nämä tiedot. Esitettyään nämä dokumentit, saa esittäjä tiedokseen henkilötietolain luettelemat tiedot.

Jos rekisteröidyn tiedoissa on virheitä, rekisteröity voi esittää kohdassa 2. mainitulle rekisteriasioista vastaavalle henkilölle virheen korjaamista koskevan pyynnön

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää omien tietojensa poistoa Lorella Oy:n asiakasjärjestelmästä.

Sinun ei ole pakko antaa meille henkilötietojasi, mutta mikäli päätät näin, emme mahdollisesti pysty tarjoamaan palveluamme sinulle.